>

Verzekeringen

Home » Verzekeringen

Verzekeringen

Wanneer het om verzekeringen gaat is er voor veel mensen vaak onduidelijkheid en zijn er veel vragen. Wij zijn er om u te helpen hierin duidelijkheid te creëren en daarnaast de juiste oplossing die bij u past te zoeken! Dus heeft u een vraag over welke vorm van verzekeren dan ook? Laat het ons weten en we gaan er samen over in gesprek!

Informatie over schadeverzekeringen

De prijsverschillen zijn groot, ook al zit daar soms dezelfde verzekeraar achter. Wij bieden verzekeringen aan tegen scherpe prijzen door een goed en goedkoop pakket te zoeken en een deel van onze provisie als korting voor u in te leveren. Wanneer u contact met ons opneemt gaan wij kijken naar de beste en voordeligste oplossing voor u of uw bedrijf.

Overzicht adviseerbare schadeverzekeringen Particulieren
Overzicht adviseerbare schadeverzekeringen Bedrijven

Levensverzekeringen, zelfs iets voor ondernemers

De meest bekende zijn de begrafenis- en overlijdensrisicoverzekeringen (ORV genoemd). De ORV keert een bedrag uit als de verzekerde persoon tijdens de looptijd van het contract overlijdt. De uitkering kan gebruikt worden als reserve of om (een deel van) de hypotheek af te lossen maar ook bij een VOF om de erfgenamen van een medevennoot uit te kopen en zo met het bedrijf verder te kunnen. Er zijn meer situaties waarbij een ORV verstandig kan zijn om financiële problemen te voorkomen, vraag er naar!

Heeft u een ORV die al voor 2013 is afgesloten dan kan het flink voordeliger zijn om het contract over te sluiten omdat de premies flink gedaald zijn door meer concurrentie. 

Voor het advies en aanvragen van levensverzekeringen ontvangen wij geen provisie of andere vergoedingen van een verzekeraar. Wij maken met u een afspraak over de kosten die bij u in rekening worden gebracht. Het eerste contactmoment kost niets. Dit korte filmpje geeft duidelijke uitleg Video

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) duur? Hoeft zelfs niet voor zware beroepen.

Aannemer, bakker, bouwvakker, kapper, fysiotherapeut, hovenier, klusjesman, monteur, schilder, stucadoor, slager, stoffeerder, en stratenmaker zijn maar enkele van de beroepen die allemaal in aanmerking komen voor de “Langer mee AOV” van ASR. Vraag wat het u kost en natuurlijk zijn andere AOV’s ook mogelijk.

Zorgverzekeringen met veel vrije keus en collectiviteitskorting op aanvullende- en tandartsverzekeringen. 

Als u graag zelf uw zorgverlener wilt kiezen is dat bij een Combinatieverzekering bijna altijd mogelijk. Wij bieden deze met collectiviteitskorting aan van ONVZ en Nationale Nederlanden (met als risicodrager CZ zorgverzekeraar). U kunt dit hier regelen of eerst een proefberekening maken door op de linkjes te klikken of neem even contact met ons op voor advies op maat. Bel 0524 – 54 22 22 of mail naar info@badn.nl

Nationale Nederlanden

De Zorg Voordelig (natura polis), nieuw in 2024 is er vanaf € 125,50 per maand of € 140,50 bij geen extra eigen risico. De Zorg Vrij (een combinatie polis) is er vanaf € 132,00 per maand of € 147,00 zonder extra eigen risico. 

Eén van de aanvullende verzekeringen is het interessante Jij & Gemak pakket met daarin o.a. 12 x fysio, 75% voor tandarts tot max. € 250,-. en tot € 250,- voor alternatieve geneeswijzen, premie vanaf € 30,87 per maand. Heb je een schadeverzekering van Nationale Nederlanden dan is de premie voor aanvullende verzekeringen iets lager, kies daarvoor het klantcollectief.

Tip: Bij elk collectief kun je kiezen voor de Zorg Voordelig natura basisverzekering (minder keus van aanvullende verzekeringen) of de Zorg Vrij combinatie basisverzekering.

MKB collectief voor ondernemers en werkenden
Zakelijk collectief van Nationale Nederlanden
Klantcollectief voor als u een schadeverzekering heeft

Individueel collectief voor andere geïnteresseerden
Vergoedingsoverzicht op alfabetische volgorde

ONVZ

heeft in 2024 ook een natura basisverzekering, deze kost € 124,90 per maand bij € 885,- eigen risico of € 142,90 bij € 385,- eigen risico. De combinatie basisverzekering 2024

is er vanaf € 131,20 per maand of € 151,20 zonder extra eigen risico.

Aanvullend verzekeren bij de laatste kan vanaf € 8,86 per maand met bijvoorbeeld 10 x fysio, waarvan maximaal 9 x manuele therapie.

MKB collectief berekenen of afsluiten
Vergoedingsoverzicht Zorgverzekering op alfabetische volgorde.

ASR

Een ruime keuze natura basisverzekering voor 2024 is er vanaf € 132,45 per maand bij € 885,- eigen risico en kost € 149,95 per maand bij € 385,- eigen risico. De op het oog dure Restitutieverzekering wordt interessant als u ondernemer bent met een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ASR. Neem voor deze verzekeringen contact met ons op.

Vraag ook naar de “Langer mee AOV” voor de zwaardere beroepen, een stuk goedkoper dan een gewone AOV en levert zelfs extra korting op met een zorgverzekering bij ASR op beide producten.

Voor onze klanten met een TotaalOpvangPolis van VKG:

Tip: Laat al uw verzekeringen door ons controleren, wij zijn graag goedkoper!

Hulp nodig bij verzekeren?

Contact

Adres: Bargerweg 37
7765 AE Weiteveen
Telefoonnummer: 0524 54 22 22
E-mail adres: info@badn.nl
Facebook pagina: BespaarAdviesDienst Nederland

Openingstijden:
Dagelijks van 8:00 tot 22:00 uur

Lid van:

   

© 2020 Alle rechten voorbehouden | BespaarAdviesDienst Nederland