Verzekeringen

Home » Verzekeringen

Verzekeringen

Wanneer het om verzekeringen gaat is er voor veel mensen vaak onduidelijkheid en zijn er veel vragen. Wij zijn er om u te helpen hierin duidelijkheid te creëren en daarnaast de juiste oplossing die bij u past te zoeken! Dus heeft u een vraag over welke vorm van verzekeren dan ook? Laat het ons weten en we gaan er samen over in gesprek!

Informatie over schadeverzekeringen

De prijsverschillen zijn groot, ook al zit daar soms dezelfde verzekeraar achter. Wij bieden verzekeringen aan tegen scherpe prijzen door een goed en goedkoop pakket te zoeken en een deel van onze provisie als korting voor u in te leveren. Wanneer u contact met ons opneemt gaan wij kijken naar de beste en voordeligste oplossing voor u of uw bedrijf.

Overzicht adviseerbare schadeverzekeringen Particulieren
Overzicht adviseerbare schadeverzekeringen Bedrijven

Levensverzekeringen, zelfs iets voor ondernemers

De meest bekende zijn de begrafenis- en overlijdensrisicoverzekeringen (ORV genoemd). De ORV keert een bedrag uit als de verzekerde persoon tijdens de looptijd van het contract overlijdt. De uitkering kan gebruikt worden als reserve of om (een deel van) de hypotheek af te lossen maar ook bij een VOF om de erfgenamen van een medevennoot uit te kopen en zo met het bedrijf verder te kunnen. Er zijn meer situaties waarbij een ORV verstandig kan zijn om financiële problemen te voorkomen, vraag er naar!

Heeft u een ORV die al voor 2013 is afgesloten dan kan het flink voordeliger zijn om het contract over te sluiten omdat de premies flink gedaald zijn door meer concurrentie. 

Voor het advies en aanvragen van levensverzekeringen ontvangen wij geen provisie of andere vergoedingen van een verzekeraar. Wij maken met u een afspraak over de kosten die bij u in rekening worden gebracht. Het eerste contactmoment kost niets.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) duur? Hoeft zelfs niet voor zware beroepen.

Aannemer, bakker, bouwvakker, kapper, fysiotherapeut, hovenier, klusjesman, monteur, schilder, stucadoor, slager, stoffeerder, en stratenmaker zijn maar enkele van de beroepen die allemaal in aanmerking komen voor de “Langer mee AOV” van ASR. Vraag wat het u kost en natuurlijk zijn andere AOV’s ook mogelijk.

Zorgverzekeringen met vrije keuze en collectiviteitskorting bieden wij aan van verschillende zorgverzekeraars.

Als u graag zelf uw zorgverlener wilt kiezen is een Restitutieverzekering de beste keus. Wij bieden die met collectiviteitskorting aan van ONVZ en Nationale Nederlanden (met als risicodrager CZ zorgverzekeraar). U kunt dit hier regelen of eerst een proefberekening maken door op de linkjes te klikken of neem even contact met ons op voor advies op maat.

ONVZ

  • De combinatie basisverzekering 2022 is er vanaf € 109,12 per maand of € 129,12 zonder extra eigen risico. Aanvullend verzekeren vanaf € 7,90 per maand met bijvoorbeeld 10 x fysio.

MKB collectief berekenen of afsluiten
Vergoedingsoverzicht Zorgverzekering op alfabetische volgorde.

Nationale Nederlanden

Eén van de aanvullende verzekeringen is het interessante Jij & Gemak pakket met daarin o.a. 12 x fysio, 75% voor tandarts tot max. € 250,-. en tot € 250,- voor alternatieve geneeswijzen voor € 27,85 per maand.

De combinatie basisverzekering voor 2022 is er vanaf € 111,32 per maand of € 132,15 zonder extra eigen risico. Heb je een schadeverzekering van Nationale Nederlanden dan is de basispremie iets lager, kies daarvoor het klantcollectief.

MKB collectief voor ondernemers en werkenden
Individueel collectief andere geïnteresseerden
Klantcollectief voor als u een schadeverzekering heeft
Vergoedingsoverzicht op alfabetische volgorde

 ASR

Een ruime keuze natura basisverzekering voor ondernemers of zzp-ers is er vanaf € 106,25 en kost € 126,25 per maand bij € 385,- eigen risico. Bent u geen ondernemer of zzp-er dan kunt u deze verzekering afsluiten voor € 132,90 per maand. Neem voor deze verzekeringen contact met ons op.

Vraag ook naar de “Langer mee AOV” voor de zwaardere beroepen, een stuk goedkoper dan een gewone AOV en levert zelfs extra korting op met een zorgverzekering bij De Amersfoortse op beide producten..

Voor onze klanten met een TotaalOpvangPolis van VKG:

Tip: Laat al uw verzekeringen door ons controleren, wij zijn graag goedkoper!

Hulp nodig bij verzekeren?

Contact

Adres: Bargerweg 37
7765 AE Weiteveen
Telefoonnummer: 0524 54 22 22
E-mail adres: info@badn.nl
Facebook pagina: BespaarAdviesDienst Nederland

Openingstijden:
Dagelijks van 8:00 tot 22:00 uur

Lid van:

   

© 2020 Alle rechten voorbehouden | BespaarAdviesDienst Nederland