>

Over 
BespaarAdviesDienst Nederland

Home » Over BADN

Over BespaarAdviesDienst Nederland

 

Wim Boere - BespaarAdviesDient Nederland

Mijn naam is Wim Boere en ik heb in 2006 BespaarAdviesDienst Nederland opgericht.

Wat begon als een wens om mensen te helpen door te ondersteunen bij financiële zorgen is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf, waarover ik met trots kan zeggen dat ik voldoening haal uit wat ik elke dag mag doen. Vanuit een sterk aanwezig inlevingsvermogen en creativiteit lukt het mij vaak een oplossing te vinden waar jezelf misschien niet aan gedacht hebt.

Hiervoor ben ik onder andere 10 jaar Manager Bedrijfsvoering geweest, een functie waarbij je eindverantwoordelijk bent voor alle niet commerciële zaken, zoals de administratie, automatisering, risicobeheersing en proces inrichting. Na de zoveelste fusie was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben verhuisd naar Drenthe en gestart met BespaarAdviesDienst Nederland.

Mijn lijfspreuk is:
“Kan niet bestaat niet zolang het tegendeel niet bewezen is.”

In 2006 begon het vooral met mensen te helpen door inkomsten en uitgaven inzichtelijk te maken, in onnodige kosten snijden en inkomsten zoals toeslagen optimaal te gebruiken. Dit groeide al snel uit tot zowel particulieren als bedrijven helpen met deze problemen. Efficiënter werken en kosten besparen bleek in veel gevallen het antwoord. Dit wordt ook wel procesinrichting genoemd.
Het werd al snel duidelijk dat veel mensen en bedrijven te veel betalen voor verzekeringen en hier ook vaak geen overzicht in hebben. Als antwoord op dit probleem zijn we gestart met het aanbieden van bemiddeling in verzekeringen.
Vanaf de start van het bedrijf kunnen mensen bij ons terecht voor belastingaangiftes, administratie van hun bedrijf of privé zaken en hulp en begeleiding bij het starten van een eigen bedrijf.
Ook komen er vragen binnen die hierboven niet zijn beschreven. Vaak kan BADN daar een antwoord op geven of zorgen dat er een oplossing voor komt!
Vanzelfsprekend zijn alle vereiste vergunningen aanwezig om ons advieswerk te mogen uitvoeren. 

De diensten die BespaarAdviesDienst Nederland aanbiedt zijn vooral gericht op het ontnemen van financiële zorgen voor zowel bedrijven als particulieren. BADN is gevestigd in Weiteveen (provincie Drenthe) en is in deze regio ook het meest actief. Hieronder vallen onder andere dorpen als Emmen, Klazienaveen, Weiteveen, Schoonebeek, Nieuw-Schoonebeek, Zwartemeer, Nieuw-Amsterdam en Erica. Het aantal klanten in de rest van Nederland groeit naar volle tevredenheid.

Advies nodig over iets dat met geldzaken of administratie te maken heeft?

Contact

Adres: Bargerweg 37
7765 AE Weiteveen
Telefoonnummer: 0524 54 22 22
E-mail adres: info@badn.nl
Facebook pagina: BespaarAdviesDienst Nederland

Openingstijden:
Dagelijks van 8:00 tot 22:00 uur

Lid van:

   

© 2020 Alle rechten voorbehouden | BespaarAdviesDienst Nederland